Referenties

Wat vonden andere mensen van onze samenwerking?

"Ik vond het écht heel fijn samenwerken, vooral omdat je heel open bent. Dat zorgt voor verbinding. Mooi mens ben je."

Rebecca van de Lagemaat
Kwartiermaker NCOD, leidinggevende

"Ze denkt mee, is snel, creatief van geest, weet te organiseren, een kei in het opstellen van berichten en gaat geen enkele barrière uit de weg. Is zelfs bekend met de digitale weg achter de website e.d. Zo'n mooie een uitzonderlijke combinatie. Zij spreekt de taal van de klant en van de ICT-er om het bericht zo goed mogelijk eruit te laten springen."

Margreet Faber
Kunstenaar, docent & voorzitter Kunstkring Zeewolde

“Ik heb Petra leren kennen doordat ik de cursus ‘Schrijf pakkende online teksten’ bij haar volgde. Een super leerzame cursus voor mij als creatief onderneemster. Petra laat je daarin ook goed kijken naar wie je bent als ondernemer. Ze denkt op een fijne manier met je mee over je teksten. Ze is doortastend, inlevend, vakkundig en enthousiast. Het online leren gecombineerd met offline meetings vond ik superfijn.”

Mirjam Peppelman
PersoonLEUK + Magie van naald & Draad

“Was top Petra! Vooral de korte lijnen, duidelijkheid en goede samenwerking en we snappen elkaar echt.”

Marlien Kaptein
Instituut Kaptein – Homework of the Heart

"Met weinig begeleiding is Petra aan de slag gegaan om de juiste informatie te achterhalen. Met als resultaat heldere en goed leesbare teksten. Daarnaast is zij een fijn mens om mee samen te werken. "

Sandra Sturm
Puur Zuid Amsterdam

“Petra is in staat de juiste vragen te stellen, waar je wellicht zelf niet aan gedacht hebt, zodat het gewenste effect ook kan worden bereikt. Je kunt wel iets voor ogen hebben als eindresultaat, maar het achterliggende belang (effect) is zeker zo belangrijk. Daarnaast is zij een collega die oog heeft voor haar omgeving, mede-collega's, betrouwbaar, vrolijk, optimistisch.”

Sonja Morbé
FCB Dienstverlenen in arbeidsmarktvraagstukken

“Petra heeft al eerder teksten voor mij geschreven en dit is goed bevallen. Ze weet precies wat de opdrachtgever wil en kan van veel losse tekst en input één geheel maken.”

Linda Bosscher
Love2BeMama.com + DutchFamilyWorks