Over Petra

"Ken je dat verhaal van de loodgieter en zijn kraan thuis?"

Ik vind het mooi om het verhaal achter een bedrijf te vangen in tekst en beeld. De persoon achter een functie te laten zien, de mensen achter de organisatie. Met als doel om een verbinding tot stand te brengen tussen organisatie en publiek en de diverse doelgroepen van de juiste informatie te voorzien. Uiteraard met het gewenste communicatiedoel en -resultaat voor ogen.

 

 

Als persoon ben ik creatief, enthousiast, betrokken en sociaal. Ik steek graag de handen uit de mouwen. Zelfstandig taken aanpakken is geen probleem, maar ik kan ook goed samenwerken. Ik hou van de persoonlijke touch in het werk, informele communicatie van mens tot mens.

 

Our Mission

Build the best product that creates the most value for our customers, use business to inspire and implement environmentally friendly solutions.

Our Values

We strive to go above and beyond for our clients no matter the challenge. We aim to deliver our very best work every single day across our services.

“Ze is in staat de juiste vragen te stellen, waar je wellicht zelf niet aan gedacht hebt, zodat het gewenste effect ook kan worden bereikt. Je kunt wel iets voor ogen hebben als eindresultaat, maar het achterliggende belang (effect) is zeker zo belangrijk. Daarnaast is zij een collega die oog heeft voor haar omgeving, mede-collega's, betrouwbaar, vrolijk, optimistisch.”

Sonja Morbé
FCB Dienstverlenen in arbeidsmarktvraagstukken