Over Petra

"Hier komt nog een mooie streamer om je meteen een eerste indruk te geven van wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen."

Ik vind het vooral mooi om het verhaal achter een bedrijf te vangen in tekst en beeld. De persoon achter een functie te laten zien, de mens achter de organisatie, om een verbinding tot stand te brengen en de diverse doelgroepen van de juiste informatie te voorzien. Uiteraard met het gewenste communicatiedoel en -resultaat voor ogen.

 

Als persoon ben ik creatief, enthousiast, betrokken en sociaal. Ik steek graag de handen uit de mouwen. Zelfstandig taken aanpakken is geen probleem, maar ik kan ook goed samenwerken. Ik hou van de persoonlijke touch in het werk, informele communicatie van mens tot mens.

 

Our Mission

Build the best product that creates the most value for our customers, use business to inspire and implement environmentally friendly solutions.

Our Values

We strive to go above and beyond for our clients no matter the challenge. We aim to deliver our very best work every single day across our services.

“Hier komt nog een fijne aanbeveling van een van mijn eerdere opdrachtgevers.”

Emily Davis