Diensten

Communicatie Advies & Uitvoering

Je wilt graag communiceren wat je voor je doelgroep kunt betekenen, waarvoor mensen bij jou en jouw bedrijf moeten zijn. Maar je weet niet goed hoe je dit moet aanpakken en hebt niet de tijd, kennis of vaardigheden in huis. Ik ondersteun je met advies en in de uitvoering. Van A tot Z of in deelprojecten. 

Nieuwsgierig geworden?

Content Creatie

Alles wat je nodig hebt om je verhaal te vertellen online. Teksten, social media updates, nieuwsbrieven, blogartikelen, maar ook beeld, video’s en podcasts zijn mogelijk. 

Welke verhalen wil jij delen met je klanten? 

Vertel je verhaal!

Website bouwen / Projectleider website

Je hebt een website nodig, maar weet niet waar te beginnen of je hebt niet de kennis en vaardigheden in huis? Ik help je graag. Van advies tot uitvoering. Samen kijken we wat je nodig hebt, welk systeem en welke uitstraling het beste bij jouw wensen past en werken we toe naar dat wat nodig is om jouw website van A tot Z online te krijgen. Domeinnaam, hosting, CMS-systeem en uiteraard de inhoud. Teksten, beeld, eventueel video of audio. Zelfs een webshop is mogelijk. 

Samen kijken naar de mogelijkheden?

Webredactie

Je website actueel houden of verbeteren? Als webredacteur help ik je bij het inrichten en onderhouden van je website. Met kennis van html, css en diverse content management (cms) systemen, neem ik je deze zorg uit handen. Ik schrijf nieuwe teksten, herschrijf bestaande teksten, bewerk en plaats beeldmateriaal, downloads en links. Ik denk mee over navigatie, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid. En zet bestaande pagina’s over naar een nieuwe website (contentmigratie).

Is dit wat jij nodig hebt?

“Was top Petra! Vooral de korte lijnen, duidelijkheid en goede samenwerking en we snappen elkaar echt.”

Marlien Kaptein
Instituut Kaptein – Homework of the Heart